HULP OP AFSTAND

Voor veel kleinere storingen kunnen wij je op afstand helpen. Loop onderstaande stappen door. Wij helpen je dan graag verder.

 • Stap 1

  Neem contact op met SIJN. Bel 0313-712452

 • Stap 2

  KLIK HIER OM SIJN SUPPORT TE DOWNLOADEN

 • Stap 3

  Klik tweemaal op "uitvoeren". De software wordt geïnstalleerd.

 • Stap 4

  Start de software door nogmaals op uitvoeren te klikken.

 • Stap 5

  Er verschijnt een scherm met een sessiecode en een naam. Op basis van deze gegevens kan SIJN inloggen op uw computer.


U wordt geholpen
Een medewerker van SIJN helpt je vanaf hier verder. Nadat de applicatie is afgesloten is het voor SIJN niet meer mogelijk om op jouw computer mee te kijken.

Heb je nog vragen?
Stel deze dan gerust aan één van onze medewerkers.


zorgeloos internetten

Het is belangrijk dat jouw computer goed werkt en bestanden niet beschadigd raken. Dat geldt ook voor infecties van virussen. Bij SIJN helpen we je daar graag bij. Daarom hebben wij een eigen antivirus programma ontwikkeld, namelijk SIJN Antivirus. 

Een antivirusprogramma voorkomt dat een computer beschadigd raakt door virussen. Wanneer er een virus op een computer komt kan deze uw bestanden beschadigen of zelfs helemaal verwijderen. Virussen zijn meestal onzichtbaar, dus je kan niet eenvoudig zien of jouw computer een virus heeft of niet. Er zijn veel manieren waardoor deze virussen op uw computer kunnen komen. Bijvoorbeeld door het openen van een e-mail waar een virus in zit, maar bijvoorbeeld ook via een USB stick. Virussen komen op jouw computer zonder dat jij er zelf van bewust bent. 

Met SIJN Antivirus haal jij zekerheid in huis, waardoor jij voortaan zorgeloos gebruik kan maken van internet, e-mail en data schijven.

vanaf €4.24 per maand

vanaf €4.24 per maand


Met het nieuwe SIJN Antivirus houden wij jouw virusscanner vanaf ons kantoor in de gaten. Zo hoef je zelf niets meer te doen. Wij ontvangen een melding wanneer de virusscanner een virus heeft gevonden of wanneer deze zelf niet meer goed werkt. Er zijn namelijk tegenwoordig slimme virussen die normale antivirus programma’s uit kunnen schakelen. Wanneer wij een melding krijgen van een virus of een defecte scanner zullen wij contact met je opnemen om het probleem te verhelpen. Dit verhelpen doen wij bij voorkeur ook op afstand, zo heb je er zo min mogelijk last van en is het zo snel mogelijk verholpen.

drie varianten

SIJN Antivirus kent drie verschillende varianten, die elk een verschillend beveiligingsniveau hebben. De drie niveaus bieden echter elk voldoende bescherming tegen virussen, zoals je van ons gewend bent. SIJN Antivirus is per maand opzegbaar.


sijn antivirus light

€ 4,24 incl. BTW per maand
Bij dit product wordt uw virusscanner actief gemonitord door ons systeem. Uw scanner meldt zich elke tien minuten bij ons. Indien wij vermoeden dat uw computer een virus heeft, zullen we op afstand een scan starten. We zullen u hiervan ook op de hoogte stellen. Bij SIJN Antivirus Light worden door ons alle updates van het antivirus software op afstand geïnstalleerd.


sijn antivirus basic

€ 6,05 incl. BTW per maand
Dit product heeft naast de service van SIJN Antivirus Light ook nog de virusvrij garantie. Wanneer uw computer, ondanks de antivirus software, toch een virus bevat, kunt u de computer bij ons langs brengen om het virus te laten verwijderen.


sijn antivirus plus

€ 7,89 incl. BTW per maand
Voor nog meer beveiliging van uw computer. Naast de virusscanner wordt er op uw computer ook een firewall en een spamfilter geïnstalleerd. Met SIJN Antivirus Plus kunt u zorgeloos gebruik maken van het internet. Wij houden in de gaten of uw computer goed beveiligd is.

WE HELPEN JE GRAAG VERDER

Nieuwsgierig geworden naar SIJN, onze werkwijze en wat wij te bieden hebben? Neem gerust contact met ons op. Vul het formulier hier rechts in. Dringende vragen en/of problemen? Klim in de telefoon en bel ons. We helpen je graag!

T 0313 71 24 52
E info@sijn.nl

Hoofdkantoor
Nieuwstraat 2, 6981 AJ in Doesburg