HULP OP AFSTAND

Voor veel kleinere storingen kunnen wij je op afstand helpen. Loop onderstaande stappen door. Wij helpen je dan graag verder.

 • Stap 1

  Neem contact op met SIJN. Bel 0313-712452

 • Stap 2

  KLIK HIER OM SIJN SUPPORT TE DOWNLOADEN

 • Stap 3

  Klik tweemaal op "uitvoeren". De software wordt geïnstalleerd.

 • Stap 4

  Start de software door nogmaals op uitvoeren te klikken.

 • Stap 5

  Er verschijnt een scherm met een sessiecode en een naam. Op basis van deze gegevens kan SIJN inloggen op uw computer.


U wordt geholpen
Een medewerker van SIJN helpt je vanaf hier verder. Nadat de applicatie is afgesloten is het voor SIJN niet meer mogelijk om op jouw computer mee te kijken.

Heb je nog vragen?
Stel deze dan gerust aan één van onze medewerkers.


DE NIEUWE ZORG

Digitale middelen zoals beeldbellen zijn de afgelopen maanden definitief doorgebroken in de zorg. Om structureel digitale middelen in de huisartsenpraktijk in te zetten, is een goed werkende, veilige en betrouwbare ICT omgeving van groot belang.

SIJN biedt met GECCO deze omgeving, waarmee alle medewerkers in de huisartsenpraktijk altijd en overal kunnen werken, eenvoudig bestanden kunnen delen en gebruik kunnen maken van digitale middelen die beeldbellen en zorg op afstand ondersteunen.

interne beveiliging

De (ICT) beveiliging op de praktijk is een punt van aandacht. Stel je voor dat al jouw waardevolle (patiënt)gegevens op straat komen te liggen. Dat is voor jouw praktijk als voor de patient niet wenselijk. En dan drukken we het nog zachtjes uit. Mede daarom is de AVG in het leven geroepen. De AVG stelt duidelijke eisen...

lees verder...  

samen werken

Samen goed en efficiënt werken, vraagt vandaag om slimme digitale oplossingen. Vooral in tijden van corona waarin '1,5 meter afstand' en 'flex werken' de nieuwe norm lijkt te zijn. 

lees verder...  

werken in de cloud

Hoe handig zou het zijn als al jouw digitale bestanden, documenten en programma’s op één plek zijn opgeslagen, én vanaf iedere (werk)plek beschikbaar zijn. En goed beveiligd achter slot en grendel, zodat hackers geen kans maken. Oftewel geen los slingerende USB-sticks meer, vervangen van harde schijven, verschillende bestanden op verschillende bureaubladen of documenten in bijlagen van oude e-mails. Geen zoektochten naar documenten én alles op één plek veilig opgeslagen. Heerlijk gevoel toch?

lees verder...  

Thuis werkt

Thuiswerken. Geboren vanuit luxe, maar sinds 2020 een noodzaak. Zelfs in de zorg sector in de eerstelijns wordt “het nieuwe normaal” steeds vaker gehanteerd.
Thuiswerken biedt voor- en nadelen. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat werknemers vanuit huis efficiënter werken, meer werkuren maken (vooral een voordeel voor de werkgever) en dat de werknemer een betere werk-privé balans ervaart. Ik hoor je denken: “Allemaal thuiswerken!”. Nou… vanuit huis werken kent ook uitdagingen.

lees verder...  

gecco

gecco


GECCO staat voor Gezamenlijke Eenvoudige Centrale Cloud Oplossing. Flexibel, veilig en betrouwbaar. Dé ICT-oplossing voor huisartsen! De hybride cloud omgeving zorgt er voor dat je altijd overal & veilig kan werken. Software, instellingen, e-mail en bestanden worden automatisch gesynchroniseerd en zijn op alle werkplekken beschikbaar. Dit betekent dat je ‘gewoon’ de computer aanzet en aan de slag gaat. In de praktijk, bij de patiënt, of ‘s avonds nog even thuis.

lees meer over gecco...
 

WE HELPEN JE GRAAG VERDER

Nieuwsgierig geworden naar SIJN, onze werkwijze en wat wij te bieden hebben? Neem gerust contact met ons op. Vul het formulier hier rechts in. Dringende vragen en/of problemen? Klim in de telefoon en bel ons. We helpen je graag!

T 0313 71 24 52
E info@sijn.nl

Hoofdkantoor
Nieuwstraat 2, 6981 AJ in Doesburg