HULP OP AFSTAND

Voor veel kleinere storingen kunnen wij je op afstand helpen. Loop onderstaande stappen door. Wij helpen je dan graag verder.

 • Stap 1

  Neem contact op met SIJN. Bel 0313-712452

 • Stap 2

  KLIK HIER OM SIJN SUPPORT TE DOWNLOADEN

 • Stap 3

  Klik tweemaal op "uitvoeren". De software wordt geïnstalleerd.

 • Stap 4

  Start de software door nogmaals op uitvoeren te klikken.

 • Stap 5

  Er verschijnt een scherm met een sessiecode en een naam. Op basis van deze gegevens kan SIJN inloggen op uw computer.


U wordt geholpen
Een medewerker van SIJN helpt je vanaf hier verder. Nadat de applicatie is afgesloten is het voor SIJN niet meer mogelijk om op jouw computer mee te kijken.

Heb je nog vragen?
Stel deze dan gerust aan één van onze medewerkers.


groei jij met onze organisatie mee?

Een team van ICT-liefhebbers die dagelijks voor onze klanten klaar staan, samen met een aantal mensen die houden van randzaken als financiën, HR en communicatie. Dat is SIJN!

Vijftien medewerkers onder leiding van oprichter Thomas Wouters. Een informele en open organisatie waar je kansen kan pakken en doorgroeien zoals jij dat wilt! Onze gezamenlijke missie is om ICT eenvoudig, leuk en aantrekkelijk te maken voor iedereen. Daar werken wij elke dag aan, samen met onze klanten. 

in 2006 in het leven geroepen. én met succes! 14 jaar later zijn al meer dan 2000 klanten geholpen.
Particulieren, eenmanszaken, MKB, grote organisaties en praktijken. Al meer dan 2000 klanten hebben wij mogen helpen met ict-vraagstukken. 
12.500... het door ons aantal ingerichte werkplekken. van installatie, beheren tot het aanleggen van infrastructuren.
wat ooit begon als eenmanszaak is uitgegroeid tot een professionele organisatie met 15 ICT-fanaten. 

ONS DNA

Eerlijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij geven altijd een eerlijk advies, dat betekent dat wij soms ook nee zeggen. Kwaliteit, daar staan we voor. Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en diensten. Met doorvragen zijn we in staat de ‘vraag achter de vraag’ duidelijk te krijgen. Een team van ICT-liefhebbers die dagelijks voor klanten klaar staan, samen met een aantal mensen die houden van randzaken als financiën, HR en communicatie. Dat is SIJN.

missie en visie

Wij werken dagelijks aan onze missie om het gebruik van ICT eenvoudig, leuk en aantrekkelijk te maken.

Dit doen wij samen met onze klant. Een computer kopen/verkopen kan iedereen, maar ervoor zorgen dat deze echt goed en prettig werkt is minder eenvoudig. Goed werkende ICT heeft niet alleen te maken met goede hardware of software maar ook met de manier waarop mensen ermee werken. Die combinatie, dat is waar wij goed in zijn en waar we ons in willen blijven ontwikkelen.

GESCHIEDENIS

SIJN ICT Services is in februari 2006 opgericht door onder andere Roger Jaspers en Thomas Wouters. Naast hun voltijd HBO-studie, hielpen zij vanuit hun zolderkamer in Doesburg hun buren, familie, vrienden en kennissen met het oplossen van computerproblemen. 

Door studiedrukte kwam half 2006 de eerste stagiair bij SIJN werken en in 2007 namen zij de eerste medewerker aan. Vanaf 2011, toen de studie eenmaal was afgerond, is SIJN verder doorgegroeid. Twee fulltime-medewerkers traden in dienst om te helpen bij de afdeling support en er kwamen steeds meer klanten bij. Inmiddels is SIJN doorgegroeid naar een bedrijf met negen medewerkers en bijna 1.700 relaties verdeeld over diverse doelgroepen.

#VACATURES

#VACATURES

Op zoek naar (ander) werk? Kijk dan voor alle openstaande vacatures op onze 'Werken bij SIJN' pagina. Staat de functie die jij zoekt er niet bij? Laat ook dan zeker wat van je horen! Stuur een e-mail met daarin je motivatie en CV naar solliciteren@sijn.nl. Wie weet, tot ziens!

BEKIJK HIER ALLE VACATURES

team sijn

Een team van vijftien experts verdeeld over verschillende vakgebieden zoals ICT support, ICT beheer, P&O, HR, Finance en Marketing. Ieder zijn of haar eigen specialisatie en uniek onderdeel van ons team. Samen gaan we dagelijks voor ons doel om ICT leuker, eenvoudiger en aantrekkelijker te maken voor iedereen!

thomas wouters

Dé kapitein

#persoonlijk
persoonlijk, eerlijk en transparant. kernwaarden die we hanteren binnen ons team en naar onze klanten toe.
joyce ribbers

Mensen mens

terry jonathans

Kunstenaar

BERTRICK WASZINK

Muntenmanager

kim bot

Teamleider Helden

robin gerritsen

Computer held

#open
openheid zorgt voor inspraak. wel zo prettig voor alle betrokken partijen.
#doesburg

SIJN ICT Services
Nieuwstraat 2
6981 AJ Doesburg
T +31(0)313 - 712 452
E info@sijn.nl

thomas van dijk

Computer held

"EAT, DESIGN, SLEEP"
johan wentholt

01101110 01100101 01110010 01100100 

WE HELPEN JE GRAAG VERDER

Nieuwsgierig geworden naar SIJN, onze werkwijze en wat wij te bieden hebben? Neem gerust contact met ons op. Vul het formulier hier rechts in. Dringende vragen en/of problemen? Klim in de telefoon en bel ons. We helpen je graag!

T 0313 71 24 52
E info@sijn.nl

Hoofdkantoor
Nieuwstraat 2, 6981 AJ in Doesburg