HULP OP AFSTAND

Voor veel kleinere storingen kunnen wij je op afstand helpen. Loop onderstaande stappen door. Wij helpen je dan graag verder.

 • Stap 1

  Neem contact op met SIJN. Bel 0313-712452

 • Stap 2

  KLIK HIER OM SIJN SUPPORT TE DOWNLOADEN

 • Stap 3

  Klik tweemaal op "uitvoeren". De software wordt geïnstalleerd.

 • Stap 4

  Start de software door nogmaals op uitvoeren te klikken.

 • Stap 5

  Er verschijnt een scherm met een sessiecode en een naam. Op basis van deze gegevens kan SIJN inloggen op uw computer.


U wordt geholpen
Een medewerker van SIJN helpt je vanaf hier verder. Nadat de applicatie is afgesloten is het voor SIJN niet meer mogelijk om op jouw computer mee te kijken.

Heb je nog vragen?
Stel deze dan gerust aan één van onze medewerkers.


specialist in de zorg

Zoals jij er als huisarts bent voor jouw patiënten, zo zijn wij er voor jouw ICT. Wij zorgen ervoor dat je praktijk en werkplek altijd draaiende blijft met snel, goed en veilig werkende ICT.

Wij leveren en ondersteunen dé hedendaagse tools waardoor jij met klanten en collega's online kan videobellen, chatten, documenten delen en nog veel meer!

Met onze jarenlange ervaring met ICT en in de zorg sector zijn we een betrouwbare ICT partner voor alle huisartsen in Nederland. Hierdoor kunnen wij je uitstekend adviseren over de ICT inrichting in in jouw praktijk en werkplek. Software zoals HIS kennen we van binnen en van buiten én we weten precies welke apparaten binnen een praktijk nodig zijn om in alle dagelijkse werkzaamheden te voorzien.

Heb jij hulp nodig bij ICT problemen of wil je advies over de wijze waarop je jouw ICT infrastructuur in jouw praktijk het beste kan inrichten? Neem dan gerust contact met ons op.

direct support of een service abonnement. op locatie en op afstand. ict-hulp altijd direct binnen handbereik!
als onafhankelijke ict leverancier leveren we losse hard- en software tot een volledige infrastructuur.
bij onze missie om ict leuk, eenvoudig en aantrekkelijk te maken staat de behoeften van de klant daarin centraal.
goed onderhoud is essentieel. Hiermee voorkom je onnodige reparaties of vervangingen. wij helpen daar graag bij!

Service abonnementen

Wij maken het verschil door onze totaaloplossingen in de eerstelijnszorg. Onze unieke manier van werken ontzorgt de praktijk volledig.
Dit bieden wij aan in de volgende service abonnementen:

GECCO Basis
GECCO Compleet
GECCO Premium
 

Maar ook als je liever geen abonnement afsluit ben je van harte welkom bij ons!

zij gingen je voor

Bij SIJN streven we altijd naar het hoogst haalbare. Het leveren van de beste service en kwalitatief hoogwaardige producten. Persoonlijk contact, een luisterend oor, vakspecialisten en A-merken staan hierin centraal. Om deze doelen te bereiken zijn we continu met onze klanten in gesprek en verbeteren we onze diensten en producten waar nodig. Deze gesprekken zijn voor ons, en voor de klant, enorm waardevol. Onlangs hebben we onder onze klanten een tevredenheidsonderzoek gehouden. Met trots delen we een aantal van deze enthousiaste reacties.

virus vrij

virus vrij


Omdat je het belangrijk vindt dat jouw computer goed werkt en bestanden niet beschadigd raken, vindt SIJN het belangrijk dat jouw computer goed beschermd is tegen virussen. Om hier voor te zorgen heeft SIJN haar eigen antivirus programma, namelijk SIJN Antivirus.


MEER INFORMATIE

WE HELPEN JE GRAAG VERDER

Nieuwsgierig geworden naar SIJN, onze werkwijze en wat wij te bieden hebben? Neem gerust contact met ons op. Vul het formulier hier rechts in. Dringende vragen en/of problemen? Klim in de telefoon en bel ons. We helpen je graag!

T 0313 71 24 52
E info@sijn.nl

Hoofdkantoor
Nieuwstraat 2, 6981 AJ in Doesburg