HULP OP AFSTAND

Voor veel kleinere storingen kunnen wij je op afstand helpen. Loop onderstaande stappen door. Wij helpen je dan graag verder.

 • Stap 1

  Neem contact op met SIJN. Bel 0313-712452

 • Stap 2

  KLIK HIER OM SIJN SUPPORT TE DOWNLOADEN

 • Stap 3

  Klik tweemaal op "uitvoeren". De software wordt geïnstalleerd.

 • Stap 4

  Start de software door nogmaals op uitvoeren te klikken.

 • Stap 5

  Er verschijnt een scherm met een sessiecode en een naam. Op basis van deze gegevens kan SIJN inloggen op uw computer.


U wordt geholpen
Een medewerker van SIJN helpt je vanaf hier verder. Nadat de applicatie is afgesloten is het voor SIJN niet meer mogelijk om op jouw computer mee te kijken.

Heb je nog vragen?
Stel deze dan gerust aan één van onze medewerkers.


stage bij sijn

Wil jij zelf bepalen hoe je stage eruit ziet? Zelf beslissen wat jij leert en welke ervaring jij bij ons op doet? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij van SIJN dagen je uit om zelf je stage te bedenken!

Bij SIJN vinden we het belangrijk dat je stage je een waardevolle praktijkervaring oplevert. Daarom krijg je bij ons de vrijheid om zelf je stage- of afstudeeropdracht te bedenken, zodat jij alles uit je stage haalt wat erin zit.

wat doen wij?

Bij SIJN doen we alles rondom ICT. Dat houdt in dat we alles doen wat wij nodig vinden om ICT vlekkeloos te laten functioneren. Dat loopt uiteen van het leveren van inktcartridges voor onze particuliere klanten tot het volledige beheer van systemen bij diverse huisartsenpraktijken. In de komende jaren willen we in de huisartsenzorg verder groeien, daar liggen onze uitdagingen. Die uitdagingen gaan verder dan alleen op ICT-gebied, bij groei komt ook (marketing) communicatie, financiën en HR kijken.

Een greep uit onze dagelijkse bezigheden: het beheer van diverse en unieke systemen, het beantwoorden van vragen van klanten, het oplossen van problemen van klanten, het bedenken en ontwikkelen van nieuwe marketing campagnes, het (door)ontwikkelen van HR-beleid, voeren van functionerings- en ontwikkelingsgesprekken en het maken van kostprijsberekeningen en financiële analyses. Bij onze dagelijkse bezigheden hoort ook elkaar scherp houden, durven om kritische vragen te stellen, elkaar aanzetten tot nadenken en je mening geven ook al gaat het je misschien niets aan.

ons aanbod

ons aanbod

Je kunt bij ons stage lopen vanaf 3 dagen in de week. In principe kun je op elk moment starten, zolang we een werkplek voor je beschikbaar hebben :) Als je bij ons komt stage lopen / afstuderen dan ontvang je daar een passende stagevergoeding voor. Deze vergoeding is afhankelijk van je ambities, leeftijd en opleidingsniveau.

Tijdens je stageperiode zal een van onze medewerkers jou begeleiden en al je vragen beantwoorden. Tot slot krijg je bij ons de kans om na het succesvol afronden van je stage door te groeien in het bedrijf als medewerker, hoe gaaf is dat?!

geïnteresseerd?


Als je na het rondkijken hier denkt: “Yes!” dan maken wij graag kennis met jou. Stuur een e-mail naar ikbenjullienieuwestagiair@sijn.nl en voeg je CV toe als bijlage. We verwachten geen ellenlange motivatiebrief van je, liever hebben we dat je antwoord geeft op de volgende vragen:

- Waarom reageer je op deze vacature?
- Wat zou je bij ons willen leren?
- Wat verwacht je daarbij van ons als bedrijf?
- Waar wordt je blij van / wat doe je graag in het weekend?
- En alles wat je ons nog meer zou willen vertellen :-)

We kijken uit naar je reactie!

procedure

Nadat we je gegevens hebben ontvangen zullen we je motivatie en CV bekijken en beoordelen. Op basis daarvan wordt je wel/niet uitgenodigd voor een gesprek bij ons op kantoor. Eventueel vindt er een tweede gesprek plaats. Daarna kun je bij ons aan de slag!

WE HELPEN JE GRAAG VERDER

Nieuwsgierig geworden naar SIJN, onze werkwijze en wat wij te bieden hebben? Neem gerust contact met ons op. Vul het formulier hier rechts in. Dringende vragen en/of problemen? Klim in de telefoon en bel ons. We helpen je graag!

T 0313 71 24 52
E info@sijn.nl

Hoofdkantoor
Nieuwstraat 2, 6981 AJ in Doesburg