HULP OP AFSTAND

Voor veel kleinere storingen kunnen wij je op afstand helpen. Loop onderstaande stappen door. Wij helpen je dan graag verder.

 • Stap 1

  Neem contact op met SIJN. Bel 0313-712452

 • Stap 2

  KLIK HIER OM SIJN SUPPORT TE DOWNLOADEN

 • Stap 3

  Klik tweemaal op "uitvoeren". De software wordt geïnstalleerd.

 • Stap 4

  Start de software door nogmaals op uitvoeren te klikken.

 • Stap 5

  Er verschijnt een scherm met een sessiecode en een naam. Op basis van deze gegevens kan SIJN inloggen op uw computer.


U wordt geholpen
Een medewerker van SIJN helpt je vanaf hier verder. Nadat de applicatie is afgesloten is het voor SIJN niet meer mogelijk om op jouw computer mee te kijken.

Heb je nog vragen?
Stel deze dan gerust aan één van onze medewerkers.


werken in de cloud

Hoe handig zou het zijn als al jouw digitale bestanden, documenten en programma’s op één plek zijn opgeslagen, én vanaf iedere (werk)plek beschikbaar zijn. En goed beveiligd achter slot en grendel, zodat hackers geen kans maken. Oftewel geen los slingerende USB-sticks meer, vervangen van harde schijven, verschillende bestanden op verschillende bureaubladen of documenten in bijlagen van oude e-mails. Geen zoektochten naar documenten én alles op één plek veilig opgeslagen. Heerlijk gevoel toch? Een goed ingerichte ICT-omgeving kan jouw praktijk hierbij helpen, en ‘werken in de cloud’ is dé perfecte oplossing.

Wat is de cloud?
Als je op het internet zoekt naar de betekenis van het woord 'cloud' dan gaat je snel opvallen dat er veel verschillende definities en beschrijvingen bestaan. Dit komt mede doordat de cloud een technisch complex gegeven is en daardoor lastig samen te vatten in één regel of tekstje. In de verschillende definities, zoals de twee voorbeelden hieronder, staan een aantal woorden die regelmatig terugkomen: computers, netwerk, internetverbinding, hardware, software. Dit is de essentie van de cloud. 


'Netwerk van computers met software en data waarvan de toegang via internet gedeeld kan worden: bestanden opslaan in de cloud ' vandale.nl

'Cloud is het via een netwerk – vaak het internet – op aanvraag beschikbaar stellen van hardware, software en gegevens, ongeveer zoals elektriciteit uit het lichtnet. .' wikipediaWij wagen een poging om de cloud in het kort uit te leggen: De cloud is een term die de "wolk" aan verbindingen tussen computers en servers symboliseert. De cloud werkt als een online digitale werkomgeving waar je in programma's aan je documenten werkt, opslaat en uitwisselt. Deze programma's maken het ook mogelijk om via verschillende online kanalen contact te hebben met anderen door middel van mailen, chatten, videobellen, etc. De enige voorwaarde is dat je een internetverbinding hebt. Op die manier kunnen apparaten met elkaar in verbinding staan, zodat jij op iedere locatie en op elk gewenst moment kan werken.

 
De cloud voor huisartspraktijken

Werken in de cloud heeft veel voordelen. Deze voordelen gaan jou helpen om jouw dagelijks werk prettiger en sneller uit te kunnen voeren. 

De cloud is voor iedere huisartspraktijk volledig op maat te maken naar eigen behoeften. Het kan worden voorzien van programma’s waar jouw praktijk mee werkt: HIS, Office365, Teams etc. De cloud zorgt er ook voor dat iedereen met elkaar in contact staat: één-op-één chatten, online presenteren, in groepen overleggen, bestanden uitwisselen, samen aan documenten werken, etc. 

Voor de werknemer verandert er op het eerste oog weinig. Je start de computer of laptop op, je logt op de gebruikelijke manier in en je staat direct in de cloud. Zo heb je alle programma’s en bestanden binnen handbereik. 

Een aantal voordelen voor de medewerkers: 

 • Altijd toegang: Vanaf iedere werkplek binnen en buiten de praktijk heb jij toegang tot alle bestanden, documenten en programma’s. Ongeacht je gebruik maakt van je computer, laptop of zelfs mobiel.  
 • Snel: Informatie is in een oogwenk beschikbaar. 
 • Sociaal: Even een afspraken inplannen, een chatbericht versturen, een online groepsoverleg of een digitale presentatie geven. 
 • Veilig: Communiceren via een beveiligde verbinding met de nieuwste technologie voorzien van de laatste updates. Anti-inbraak en virus vrij. 
 • Betrouwbaar: Crasht jouw computer of laptop? Jouw documenten staan nog veilig in de cloud.  

 

De voordelen voor de praktijk:  

 • Kostenbesparend: Een ruimte met rekken met servers zijn verleden tijd. Denk ook aan de bijkomende kosten voor onderhoud en storingen. Dat bespaart een hoop kosten! Ook heb je weer extra werkruimte over in je praktijk.  
 • Flexibele werkplekken: Iedere medewerker kan op iedere werkplek aan de slag. Altijd toegang tot je eigen bureaublad en toegang tot eigen bestanden en programma's. 
 • Flexibele opslagruimte: Is de netwerkschijf vol? Bij de cloud passen we dat met een muisklik aan. In de cloud is opslagruimte onbeperkt. Ook is het toevoegen of verwijderen van programma's als HIS, Office365 of Teams eenvoudig uit te voeren.
 • Veilig: De cloud service voldoet volledig aan de vereisten van de NEN7510 norm. Daarmee dek je alle risico's en laat je zien dat er gestructureerd en planmatig wordt gewerkt aan verbetering
 • Snel: Het inrichten en onderhouden van de ICT gaat vele malen sneller.
 • Betrouwbaar: Een crashende server? Dat kennen we niet meer. 
 • Hulp op afstand: Onderhoud en ICT-hulp kan op afstand. Bij problemen word je snel geholpen.  

 

GECCO: ICT speciaal ontwikkeld voor huisartspraktijken

De GECCO cloud implementatie zorgt voor een optimale ervaring voor huisartsen. Het is uitsluitend voor huisartsen ontwikkeld en uitsluitend door huisartsen gebruikt. Dit zorgt ervoor dat alle specifieke zaken die binnen de huisartspraktijken spelen geregeld zijn. Denk hierbij aan diensten zoals het afemen van sprio’s bij patiënten thuis of videobellen met collega’s. 

Wij, SIJN ICT Services, combineren de voordelen van GECCO Cloud met onze ICT-expertise én onze kennis en ervaring binnen de huisartsenbranche. Zo verzekeren wij iedere huisartspraktijk van de beste mogelijke ICT services.  

Wil je weten wat GECCO Cloud voor jouw praktijk kan betekenen? Lees hier voor meer informatie over GECCO of laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op. 

WE HELPEN JE GRAAG VERDER

Nieuwsgierig geworden naar SIJN, onze werkwijze en wat wij u te bieden hebben? Neem gerust contact met ons op. Vul het formulier hier rechts in. Dringende vragen en/of problemen? Klim in de telefoon en bel ons. We helpen je graag!

T 0313 71 24 52
E info@sijn.nl

Hoofdkantoor
Nieuwstraat 2, 6981 AJ in Doesburg