HULP OP AFSTAND

Voor veel kleinere storingen kunnen wij je op afstand helpen. Loop onderstaande stappen door. Wij helpen je dan graag verder.

 • Stap 1

  Neem contact op met SIJN. Bel 0313-712452

 • Stap 2

  KLIK HIER OM SIJN SUPPORT TE DOWNLOADEN

 • Stap 3

  Klik tweemaal op "uitvoeren". De software wordt geïnstalleerd.

 • Stap 4

  Start de software door nogmaals op uitvoeren te klikken.

 • Stap 5

  Er verschijnt een scherm met een sessiecode en een naam. Op basis van deze gegevens kan SIJN inloggen op uw computer.


U wordt geholpen
Een medewerker van SIJN helpt je vanaf hier verder. Nadat de applicatie is afgesloten is het voor SIJN niet meer mogelijk om op jouw computer mee te kijken.

Heb je nog vragen?
Stel deze dan gerust aan één van onze medewerkers.


ict beveliging van de toekomst

De (ICT) beveiliging op de praktijk is een punt van aandacht. Stel je voor dat al jouw waardevolle (patiënt)gegevens op straat komen te liggen. Dat is voor de patiënt, en natuurlijk voor jouw praktijk, niet wenselijk. En dan drukken we het nog zachtjes uit! Mede daarom is de AVG in het leven geroepen. De AVG stelt duidelijke eisen over de wijze waarop (digitale) persoonsgegevens verwerkt dienen te worden.

WELKOM01
Toch zien wij regelmatig dat huisartspraktijken de AVG-vereisten niet of deels naleven. Een voorbeeld van een veel besproken onderwerp zijn de wachtwoorden. Huisartspraktijken maken regelmatig gebruik van één algemeen inlog account. Het account is in 90% van de gevallen niet eens voorzien van een wachtwoord. Als er dan een wachtwoord op staat dan herken je deze vast wel: 'welkom01', 'arts1' of 'ass01'. Blijkt het wachtwoord ingewikkelder, dan besluit men het wachtwoord op een post-it op de bijbehorende monitor te plakken. 


In 90% van de gevallen heeft een account geen wachtwoord!


Met deze manier van werken is het voor buitenstaanders ontzettend makkelijk om in te breken op de computer en daarmee toegang te krijgen tot de gegevens die daarop opgeslagen zijn. Wij weten uit de praktijk dat er vaak nog patiëntgegevens op aanwezig zijn. Dit betekent dat jouw belangrijke data daadwerkelijk op straat kan komen te liggen. Dit is geen adequate beveiliging zoals bedoeld in de AVG. Gelukkig kan het eenvoudig beter!


Eenvoudig op te lossen
Bovenstaand voorbeeld is gemakkelijk op te lossen. Geef iedere werknemer een eigen account met eigen wachtwoord waarmee ze op iedere computer binnen de praktijk, of zelfs vanuit huis, kunnen inloggen. Stel eisen aan de complexiteit van het wachtwoord. Maak het hackers niet te makkelijk! 

Wil je het jezelf makkelijker maken? Gelukkig is er GECCO van SIJN. Met GECCO log je in met een pincode, vingerafdruk óf gezichtsherkenning. Wachtwoorden én post-its zijn hiermee verleden tijd.
GECCO is een platform, een werk omgeving speciaal voor de huisartsenzorg. GECCO voldoet aan alle standaarden en beschikt over adequate beveiliging. GECCO is helemaal opgebouwd in de cloud; altijd en overal toegankelijk. Daarnaast is er geen noodzaak meer voor lokale server apparatuur. Een veilig idee!


Meer weten?
Meer weten over wat GECCO voor jouw praktijk kan betekenen? Lees hier voor meer informatie over GECCO of laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

WE HELPEN JE GRAAG VERDER

Nieuwsgierig geworden naar SIJN, onze werkwijze en wat wij u te bieden hebben? Neem gerust contact met ons op. Vul het formulier hier rechts in. Dringende vragen en/of problemen? Klim in de telefoon en bel ons. We helpen je graag!

T 0313 71 24 52
E info@sijn.nl

Hoofdkantoor
Nieuwstraat 2, 6981 AJ in Doesburg