Diensten


Welke diensten levert SIJN?

U kunt bij SIJN terecht voor alles wat met computers te maken heeft en/of een IP adres heeft. Wij richten ons naast het verkopen van producten voornamelijk op het leveren van diensten. Hierbij is het ons grootste streven om het voor onze VIP, u dus, zo makkelijk mogelijk te maken. Wij hebben geen vaste contracten met leveranciers dus we geven u altijd een onafhankelijk en zo objectief mogelijk advies.

SIJN Support

Heeft u een klein probleem met bijvoorbeeld software, dan kunnen wij u mogelijk telefonisch naar de oplossing helpen. Mocht dit niet gemakkelijk zijn, dan kunnen we met u meekijken via remote ondersteuning. Indien het niet lukt om het probleem te verhelpen zal SIJN een afspraak met u maken. Wij kunnen dan bij u thuis komen om de computer op te halen of u kunt hem naar ons kantoor brengen.

SIJN Antivirus

Met SIJN Antivirus voorkomt u dat virussen uw computer beschadigen. Een virus neemt niet alleen ruimte en tijd in beslag, maar beschadigt ook de bestanden op uw computer of erger nog, verwijdert deze helemaal. Het aanschaffen en installeren van SIJN Antivirus kan heel eenvoudig en zelfs op afstand.

SIJN Advies

Technologie ontwikkelt zich razendsnel en het is voor u als consument bijna niet mogelijk om dat allemaal bij te houden. SIJN adviseert onder meer over de aanschaf van een nieuwe computer. Kiest u voor een desktop, een laptop of misschien juist een klein en handzaam netbook? SIJN helpt u met kiezen. Aan de hand van uw gebruik en wensen geven wij een advies op maat en kijken daarbij primair naar uw wensen en behoeften. Als u een keuze heeft gemaakt, kunnen wij het gewenste product ook leveren. Wij geven ook advies over de aanschaf van nieuwe randapparatuur, zoals een printer of een muis. Ook adviseren wij in software die handig voor u kan zijn. Software is een ander woord voor computerprogramma’s zoals Microsoft Windows en Word of Excel.