HULP OP AFSTAND

Voor veel kleinere storingen kunnen wij je op afstand helpen. Loop onderstaande stappen door. Wij helpen je dan graag verder.

 • Stap 1

  Neem contact op met SIJN. Bel 0313-712452

 • Stap 2

  KLIK HIER OM SIJN SUPPORT TE DOWNLOADEN

 • Stap 3

  Klik tweemaal op "uitvoeren". De software wordt geïnstalleerd.

 • Stap 4

  Start de software door nogmaals op uitvoeren te klikken.

 • Stap 5

  Er verschijnt een scherm met een sessiecode en een naam. Op basis van deze gegevens kan SIJN inloggen op uw computer.


U wordt geholpen
Een medewerker van SIJN helpt je vanaf hier verder. Nadat de applicatie is afgesloten is het voor SIJN niet meer mogelijk om op jouw computer mee te kijken.

Heb je nog vragen?
Stel deze dan gerust aan één van onze medewerkers.


onafhankelijk en eerlijk

Bij SIJN kan je terecht voor alles wat met computers te maken heeft. Wij richten ons naast het verkopen van producten voornamelijk op het leveren van diensten. Hierbij is het ons grootste streven om het voor de klant, jij dus, zo makkelijk mogelijk te maken.

Bij computerproblemen kunnen wij je op allerlei manieren ondersteunen. Wij hebben geen vaste contracten met leveranciers dus we geven altijd een onafhankelijk en zo objectief mogelijk advies. Op basis van dit advies kunnen wij een reparatie uitvoeren of leveren we een nieuw product. 


Direct hulp nodig met ICT? Bel of mail en wij helpen je direct. De telefonische ondersteuning bieden wij aan voor standaard tarief. Wanneer je vaak gebruik maakt van de telefonische ondersteuning van SIJN, is het SIJN Support abonnement écht iets voor jou! 


support abonnementen

Voor een vast bedrag per maand kan je op door jou gekozen tijden bellen met een SIJN Support medewerker. Dit voorkomt onverwacht hoge facturen achteraf. Met dit abonnement zijn per vraag of probleem de kosten voor maximaal 30 minuten support gedekt.

Support PLUS €15,- per maand
- Gehele dag telefonisch support tussen 8:30 en 17:00.
- Met een maximum van 30 minuten per vraag.
- Én 10% korting op het uurtarief buiten het abonnement.


Support Basic €10,- per maand
- Telefonisch support in de ochtend 9:00 tot 12:00.
- Telefonisch support in de middag 13:00 tot 16:00.
- Met een maximum van 30 minuten per vraag.
- Én 10% korting op het uurtarief buiten het abonnement.


Support Light €7,50 per maand
- Telefonisch support in de ochtend 9:00 tot 12:00.
- Met een maximum van 30 minuten per vraag.wat voor service kan je verwachten?

Heb je een klein probleem met bijvoorbeeld software, bel dan naar onze telefonische helpdesk via nummer 0313-712452. Wij proberen direct telefonisch een diagnose te stellen. Is het probleem eenvoudig op te lossen, dan geven wij telefonisch instructies en lossen we het probleem samen op. Blijkt het probleem complexer te zijn, dan kunnen we ervoor kiezen om met je mee te kijken via remote ondersteuning. Dit betekent dat wij op afstand mee kunnen kijken op jouw beeldscherm en eventueel de muis kunnen afnemen. Dan kunnen wij het probleem voor je oplossen. De enige voorwaarde hiervoor is dat je computer nog werkt, aan staat én toegang heeft tot het internet.

Voor telefonische ondersteuning brengen we het gebruikelijke uurtarief van €19,25 per kwarier in rekening. Heb je regelmatig vragen? Dan adviseren wij je gebruik te maken van het abonnement SIJN Support, waarmee je onbeperkt telefonische ondersteuning krijgt!


hulp op afstand

Naast telefonische ondersteuning bieden we ook remote ondersteuning aan. Bij deze ondersteuning kunnen medewerkers van SIJN vanaf hun computer meekijken op jouw bureaublad en zo alles zien wat jij ook ziet. Maak je geen zorgen, jij bepaalt of wij toegang krijgen of niet. Hiervoor is alleen een werkende internetverbinding nodig.

Door remote ondersteuning kunnen wij je precies laten zien waar het probleem zich op de computer bevindt en kunnen wij dit voor je oplossen. Mocht hetzelfde probleem zich nog eens voordoen, kan je het in de toekomst ook zelf oplossen, omdat je hebt gezien hoe het moet. Indien het niet lukt om het probleem te verhelpen zal de SIJN medewerker een persoonlijke afspraak maken. We kunnen dan bij je thuis komen om de computer op te halen of je kan het naar ons kantoor brengen.


ondersteuning aan huis

Wanneer het probleem niet telefonisch of op afstand opgelost kan worden zullen we een afspraak maken. Indien gewenst komen wij bij je thuis langs op dag en tijdstip naar eigen keuze. Wij lossen dan het probleem bij je thuis op zodat we ook kunnen zien of alle randapparatuur het nog doet. Indien het beter uitkomt kunnen wij ook de computer meenemen naar ons kantoor. Dit kan in sommige gevallen ook voorkomen wanneer we aan huis niet de juiste middelen bij ons hebben. Indien je op dezelfde dag geholpen wenst te worden en wij hier afspraken voor moeten verzetten, hanteren we het SIJN Same Day Tarief van 50% toeslag op het gerbuikelijke tarief van €19,25 per kwartier. 

Wij rekenen geen voorrijkosten indien je minder dan 30 minuten rijden van Doesburg woont volgens de routeplanner. Bij meer dan 30 minuten factureren wij de extra gereden tijd volgens uurtarief. Hierbij nemen we alleen de kosten voor de heenreis in rekening. De terugweg is voor onszelf.

support op maat

Direct hulp nodig met ICT? Bel of mail en wij helpen je direct. Wanneer je vaak gebruik maakt van de telefonische ondersteuning van SIJN, is het SIJN Support abonnement waarschijnlijk iets voor jou!

Voor een vast bedrag per maand kan je op door jou gekozen tijden bellen met een SIJN Support medewerker. Dit voorkomt onverwacht hoge facturen achteraf. Ideaal als je met je gezin veel gebruik maakt van de computer of bijvoorbeeld wanneer je vaak kleine vragen hebt. Met dit abonnement zijn per vraag of probleem de kosten voor maximaal 30 minuten support gedekt. Duurt het oplossen van het probleem via de telefoon langer, dan zal de overige tijd op de gebruikelijke manier gefactureerd worden. 

SUPPORT LIGHT

Ben je een vroege vogel? Dan is dit abonnement iets voor jou! Iedere werkdag kan jij 's ochtends tussen 9 en 12 bellen naar SIJN voor hulp.

€ 7,50
per maand
 • Maandag t/m vrijdag
 • 9:00 tot 12:00

 • 30 minuten support per vraag
 • Geen korting op uurtarief

 • Abonnement voor één jaar,
 • daarna maandelijks opzegbaar.
SUPPORT BASIC

Met dit abonnement heb jij recht op telefonische supprt in zowel de ochtend als de middag. Bel je buiten je abonnement dan krijg je 10% korting op het uurtarief. 

€ 10,-
per maand
 • Maandag t/m vrijdag
 • 9:00 tot 12:00 en 13:00 - 16:00

 • 30 minuten support per vraag
 • 10% korting uurtarief buiten abbo.

 • Abonnement voor één jaar,
  daarna per maand opzegbaar.
SUPPORT PLUS

Met het plus abonnement ben je verzekerd van maximale ondersteuning. Wij staan de gehele dag telefonisch voor je klaar. Met een max. van 30 minuten per vraag. Ook krijg je, buiten je abonnement, 10% korting op het uurtarief!

€ 15,-
per maand
 • Maandag t/m vrijdag
 • Gehele dag 8:30 tot 17:00

 • 30 minuten support per vraag
 • 10% korting uurtarief buiten abbo.

  Abonnement voor één jaar,
  daarna per maand opzegbaar.

WIJ STAAN KLAAR!

Ben je geïnteresseerd in een van de abonnementen? Dat vinden we leuk om te horen! We begrijpen dat een dergelijke keuze niet over een nacht ijs gaat. Je wilt misschien nog wel meer informatie of wellicht heb je nog andere vragen of opmerkingen? We helpen je er in ieder geval graag bij. Geef ons een belletje of een e-mail. Je mag ook je gegevens achter laten in het contactformulier onderaan de pagina. We nemen dan binnen uiterlijk 48 uur contact met je op.


Klantenservice

Voor algemene vragen kun je ons op elke werkdag bereiken van 8.00 tot 17.30 uur via telefoon 0313 - 712 452 of via e-mail info@sijn.nl.


Adresgegevens
SIJN ICT Services V.O.F.
Nieuwstraat 2
6981 AJ Doesburg
T +31(0)313 - 712 452
E info@sijn.nl

WE HELPEN JE GRAAG VERDER

Nieuwsgierig geworden naar SIJN, onze werkwijze en wat wij u te bieden hebben? Neem gerust contact met ons op. Vul het formulier hier rechts in. Dringende vragen en/of problemen? Klim in de telefoon en bel ons. We helpen u graag!