HULP OP AFSTAND

Voor veel kleinere storingen kunnen wij je op afstand helpen. Loop onderstaande stappen door. Wij helpen je dan graag verder.

 • Stap 1

  Neem contact op met SIJN. Bel 0313-712452

 • Stap 2

  KLIK HIER OM SIJN SUPPORT TE DOWNLOADEN

 • Stap 3

  Klik tweemaal op "uitvoeren". De software wordt geïnstalleerd.

 • Stap 4

  Start de software door nogmaals op uitvoeren te klikken.

 • Stap 5

  Er verschijnt een scherm met een sessiecode en een naam. Op basis van deze gegevens kan SIJN inloggen op uw computer.


U wordt geholpen
Een medewerker van SIJN helpt je vanaf hier verder. Nadat de applicatie is afgesloten is het voor SIJN niet meer mogelijk om op jouw computer mee te kijken.

Heb je nog vragen?
Stel deze dan gerust aan één van onze medewerkers.


ict specialisten voor zorg praktijken

Een team van ICT-liefhebbers die dagelijks voor onze klanten klaar staan, samen met een aantal mensen die houden van randzaken als financiën, HR en communicatie. Dat is SIJN!

Vijftien medewerkers onder leiding van oprichter Thomas Wouters. Onze gezamenlijke missie is om ICT eenvoudig, leuk en aantrekkelijk te maken voor iedereen. En daarmee de zorg ontzorgen. Daar werken wij elke dag aan, samen met onze klanten. 

in februari 2006 is sijn, in Doesburg vanuit een zolderkamer, opgericht door onder andere thomas wouters. 
opgericht door twee man, groeide in 2006 met een stagiair, ontplooide zich in 2011 met nieuwe helden en bestaat nu uit 15 ict-liefhebbers!
meer dan 12.500 werkplekken hebben wij onder handen genomen! wat ooit begon als een hobby is nu een professionele dienstverlening.
particulieren, zzp'ers, klein onderneming en grote organisaties. wij maken ict voor iedereen leuker, eenvoudiger en aantrekkelijk!

ons dna

Eerlijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij geven je altijd een eerlijk advies, dat betekent dat wij soms ook nee zeggen. Kwaliteit, daar staan we voor. Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en diensten. Met doorvragen zijn we in staat de ‘vraag achter de vraag’ duidelijk te krijgen. Een team van ICT-liefhebbers die dagelijks voor je klaar staan, samen met een aantal mensen die houden van randzaken als financiën, HR en communicatie. Dat is SIJN.

missie en visie

Wij werken dagelijks aan onze missie om het gebruik van ICT eenvoudig, leuk en aantrekkelijk te maken. Dit doen wij samen met onze klant. Een computer kopen/verkopen kan iedereen, maar ervoor zorgen dat deze echt goed en prettig werkt is minder eenvoudig. Goed werkende ICT heeft niet alleen te maken met goede hardware of software maar ook met de manier waarop mensen ermee werken. Die combinatie, dat is waar wij goed in zijn en waar we ons in willen blijven ontwikkelen.

geschiedenis

SIJN ICT Services is in februari 2006 opgericht door onder andere Thomas Wouters. Naast de voltijd HBO-studie, werd vanuit de zolderkamer in Doesburg de buren, familie, vrienden en kennissen geholpen met het oplossen van computerproblemen. Door studiedrukte kwam half 2006 de eerste stagiair bij SIJN werken en in 2007 werd de eerste medewerker aangenomen. Vanaf 2011, toen de studie eenmaal was afgerond, is SIJN verder doorgegroeid. Twee fulltime-medewerkers traden in dienst om te helpen bij de afdeling support en er kwamen steeds meer klanten bij. Inmiddels is SIJN doorgegroeid naar een bedrijf met vijftien medewerkers en meer dan 1800 klanten verdeeld over diverse doelgroepen.

thomas wouters

Dé kapitein#persoonlijk

Persoonlijk, eerlijk en transparant. Voor ons belangrijke kernwaarden die we binnen ons team en naar onze klanten toe hanteren.

joyce ribbers

Mensen mens

terry jonathans

Kunstenaar

BERTRICK WASZINK

Muntenmanager

kim bot

Teamleider Helden

robin gerritsen

Computerheld

#open
openheid zorgt voor inspraak. wel zo prettig voor alle betrokken partijen.


#doesburg

SIJN ICT Services
Nieuwstraat 2
6981 AJ Doesburg
T +31(0)313 - 712 452
E info@sijn.nl

thomas van dijk

Computerheld

"EAT, DESIGN, SLEEP"
johan wentholt

01101110 01100101 01110010 01100100 

werken bij...

werken bij...


SIJN is een snel groeiende organisatie die altijd open staat voor nieuw talent. Ben jij op zoek naar een leuke uitdagende functie in de wereld van ICT? Kijk dan eens op onze 'Werken bij SIJN' website.

Staat de functie die jij zoekt er niet bij? Laat ook dan zeker wat van je horen! Stuur een e-mail met daarin je motivatie en CV naar solliciteren@sijn.nl. Wie weet, tot ziens!

BEZOEK 'WERKEN BIJ SIJN'

WE HELPEN JE GRAAG VERDER

Nieuwsgierig geworden naar SIJN, onze werkwijze en wat wij te bieden hebben? Neem gerust contact met ons op. Vul het formulier hier rechts in. Dringende vragen en/of problemen? Klim in de telefoon en bel ons. We helpen je graag!

T 0313 71 24 52
E info@sijn.nl

Hoofdkantoor
Nieuwstraat 2, 6981 AJ in Doesburg