Diensten


Onderhoud

SIJN onderhoudt

Onderhoud aan de hardware en de software van uw computer kan de levensduur van het apparaat aanzienlijk verlengen. Bij softwarematig onderhoud aan uw computer kunt u denken aan een goede virusscanner. Bij hardwarematig onderhoud kunt u denken aan een goede controle van uw apparatuur. Wij adviseren u dit onderhoud te laten verrichten door een ICT- bedrijf zoals SIJN.

SIJN Antivirus

Met SIJN Antivirus voorkomt u dat virussen uw computer beschadigen. Een virus neemt niet alleen ruimte en tijd in beslag, maar beschadigt ook de bestanden op uw computer of erger nog, verwijdert deze helemaal. Het aanschaffen en installeren van SIJN Antivirus kan heel eenvoudig en zelfs op afstand. U belt SIJN op een tijdstip dat het u uitkomt en wij installeren SIJN Antivirus op uw computer of computers. Voor nog meer beveiliging raden wij SIJN Antivirus Extra aan. De toegevoegde waarde hiervan is dat er naast een virusscanner ook een firewall wordt geïnstalleerd en beheerd. 

SIJN Antivirus wordt door ons geleverd in de vorm van een abonnement. Het voordeel hiervan is dat u elke maand uw Antivirus product op kunt zeggen. U betaalt uw abonnement een jaar vooruit, bij stopzetting krijgt u het teveel betaalde bedrag terug. Per computer kost SIJN Antivirus €3,50 excl. BTW per maand. Bij meerdere computers krijgt u korting. Heeft u vragen over deze korting, belt u dan naar 0313-712452.

SIJN APK

Onderhoud aan de hardware van uw computer kan met SIJN APK. De afkorting APK staat, net als bij uw auto, voor een algemeen periodieke keuring. Voor de APK komen wij, indien gewenst, de computer bij u thuis ophalen. Tijdens deze keuring wordt uw computer op allerlei onderdelen getest en grondig schoongemaakt. Dit schoonmaken houdt in dat een medewerker van SIJN de desktop of laptop open schroeft en stofvrij maakt. Op deze manier wordt voorkomen dat uw computer oververhit raakt, waardoor onderdelen kapot kunnen gaan. Tijdens het onderhoud dat SIJN uitvoert, kijken wij ook naar de prestaties van uw computer. Soms is uw desktop of laptop erg traag geworden door ongebruikte bestanden of programma’s. In overleg met u verwijderen wij deze bestanden zodat uw computer weer snel wordt. Wij adviseren u minimaal twee keer per jaar een APK te laten uitvoeren. Zo gaat uw computer langer mee.

Voor de APK bestaat een standaard tarief van €50,- excl. BTW. Wanneer u SIJN APK in de vorm van een abonnement afsluit, betaalt u slechts €7,50 excl. BTW per maand. Voor dit bedrag wordt uw computer tweemaal per jaar grondig onderhouden en krijgt u een waarschuwing van ons wanneer het tijd is voor de halfjaarlijkse controle. Voorkom hoge facturen van reparaties en sluit nu via ons support nummer 0313-712452 SIJN APK af. U kunt ook een bericht achterlaten op het contactformulier, dan nemen wij vervolgens telefonisch contact met u op.

SIJN Back-up

Een derde vorm van onderhoud voor uw computer is SIJN Back-up. Vaak staan er belangrijke bestanden en foto's op uw computer die u absoluut niet kwijt wilt raken. Wanneer uw computer kapot gaat door ouderdom of door een virus bent u al deze bestanden vaak kwijt. Het is daarom verstandig om periodiek een reservekopie oftewel een Back-up te maken van uw documenten en foto’s. SIJN verzorgt dit onderhoud om eventuele frustratie te voorkomen en u tijd en moeite te besparen.