Diensten


Advies

SIJN adviseert

Technologie ontwikkelt zich razendsnel en het is voor u als consument bijna niet mogelijk om dat allemaal bij te houden. Bij SIJN ICT Services v.o.f. werken veel kenners en liefhebbers die de technologie omtrent computers, internet, software en randapparatuur op de voet volgen. Wij staan dan ook altijd voor u klaar om u te voorzien van gedegen advies. Maak gerust een keer een afspraak of bel naar 0313-712452.  

U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht als u informatie wilt over de aanschaf van een nieuwe computer of wanneer u overweegt om te wisselen van internetprovider. Wij zullen alles in het werk stellen om u goed in te lichten, zodat het eenvoudiger wordt om een keuze te maken.

SIJN adviseert onder meer over de aanschaf van een nieuwe computer. Kiest u voor een desktop, een laptop of misschien juist een klein en handzaam netbook? SIJN helpt u met kiezen. Aan de hand van uw gebruik en wensen geven wij een advies op maat en kijken daarbij primair naar uw wensen en behoeften. Als u een keuze heeft gemaakt, kunnen wij het gewenste product ook leveren. Wij geven ook advies over de aanschaf van nieuwe randapparatuur, zoals een printer of een muis. Ook adviseren wij in software die handig voor u kan zijn. Software is een ander woord voor computerprogramma’s zoals Microsoft Windows en Word of Excel. Onder software valt ook een virusscanner zoals het vernieuwde SIJN Antivirus. Klik op de link voor meer informatie over SIJN Antivirus.

Computer traag?

Is uw huidige computer traag? U overweegt een nieuwe laptop te kopen? SIJN kan u wellicht kleine aanpassingen adviseren die ervoor zorgen dat u computer weer een tijdje mee kan. Een voorbeeld hiervan is een nieuwe versie van Windows installeren. Op dit moment worden Windows-computers geleverd met de laatste versie van het besturingssysteem, Windows 7. SIJN is erg tevreden met de nieuwste versie van Windows en zal dan ook bij elke nieuwe computer Windows 7 adviseren. Heeft u op dit moment Windows XP dan is een upgrade naar Windows 7 helaas niet mogelijk. U kunt in dat geval wel kiezen voor het SIJN Overstappen met Windows XP pakket. Klik op de link voor meer informatie over SIJN Overstappen met Windows XP. Wanneer u Windows Vista heeft en uw computer wil versnellen, kan SIJN u wel helpen met een upgrade. SIJN adviseert u dan het overstappakket SIJN Overstappen met Vista.