HULP OP AFSTAND

Voor veel kleinere storingen kunnen wij je op afstand helpen. Loop onderstaande stappen door. Wij helpen je dan graag verder.

 • Stap 1

  Neem contact op met SIJN. Bel 0313-712452

 • Stap 2

  KLIK HIER OM SIJN SUPPORT TE DOWNLOADEN

 • Stap 3

  Klik tweemaal op "uitvoeren". De software wordt geïnstalleerd.

 • Stap 4

  Start de software door nogmaals op uitvoeren te klikken.

 • Stap 5

  Er verschijnt een scherm met een sessiecode en een naam. Op basis van deze gegevens kan SIJN inloggen op uw computer.


U wordt geholpen
Een medewerker van SIJN helpt je vanaf hier verder. Nadat de applicatie is afgesloten is het voor SIJN niet meer mogelijk om op jouw computer mee te kijken.

Heb je nog vragen?
Stel deze dan gerust aan één van onze medewerkers.


voorkom onnodige reparaties

Het is toch heerlijk als je lang kan genieten van alle apparatuur in huis. Bij aankoop van jouw computer, laptop, tablet, printer, enz. werkt alles lekker snel en moeiteloos. Na verloop van tijd merk je dat het allemaal wat minder soepel werkt en er zo nu en dan zelfs foutmeldingen voorbij komen. Herkenbaar? Dit is heel eenvoudig te voorkomen. Goed onderhoud van jouw apparatuur is hét antwoord! Met goed onderhoud zorg jij dat je appratuur snel en moeiteloos blijft werken. Goed onderhoud gaat niet alleen over hardware maar ook over de software en alle data op het systeem. Conclusie, jouw computer heeft baat bij goed onderhoud. Laat jouw computer daarom nakijken tijdens de Algemene Periodieke Keuring van SIJN. 

PERIODIEKE KEURING

Onderhoud aan jouw computer kan met SIJN APK. APK staat, net als bij jouw auto, voor een algemeen periodieke keuring. Tijdens deze keuring wordt je computer op allerlei onderdelen getest en grondig schoongemaakt. Dit schoonmaken houdt in dat SIJN de desktop of laptop open schroeft en stofvrij maakt. Op deze manier wordt voorkomen dat je computer oververhit raakt, waardoor onderdelen kapot kunnen gaan. Tijdens het onderhoud dat SIJN uitvoert, kijken wij ook naar de prestaties van de computer. Soms is jouw desktop of laptop erg traag geworden door grote aantallen ongebruikte bestanden of programma’s. In overleg verwijderen wij deze bestanden zodat de computer weer snel wordt. Wij adviseren je minimaal twee keer per jaar een APK te laten uitvoeren. Zo gaat de computer langer mee. Het onderhoud voeren wij uit op een moment naar jouw keuze.


SERVICE+

SIJN APK wordt aan je aangeboden als herinnering service. Wanneer je jouw computer bij SIJN koopt of laat repareren zullen wij je vragen of je gebruik wilt maken van deze service. Je kunt natuurlijk ook altijd zelf aangeven dat je hiervan gebruik wilt maken.

Met de herinnering service voor APK zullen we je eens per half jaar bellen om te vragen of je gebruik wil maken van een APK. Je kunt ook nu bellen voor een keuring van jouw computer. Een APK afspraak maak je via ons support nummer 0313-712452. Je kan ook een bericht achterlaten via het contactformulier, dan nemen wij vervolgens telefonisch contact met je op.

WE HELPEN JE GRAAG VERDER

Nieuwsgierig geworden naar SIJN, onze werkwijze en wat wij te bieden hebben? Neem gerust contact met ons op. Vul het formulier hier rechts in. Dringende vragen en/of problemen? Klim in de telefoon en bel ons. We helpen je graag!

T 0313 71 24 52
E info@sijn.nl

Hoofdkantoor
Nieuwstraat 2, 6981 AJ in Doesburg