Over SIJN


Wij zijn SIJN

Een team van ICT-liefhebbers die dagelijks voor u klaar staan, samen met een aantal mensen die houden van randzaken als financiën, HR en communicatie. Dat is SIJN. Negen medewerkers onder leiding van oprichters Thomas Wouters en Roger Jaspers. Onze missie is om ICT eenvoudig, leuk en aantrekkelijk te maken voor iedereen. Daar werken wij elke dag aan, samen met onze klanten.

Ons DNA

Eerlijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij geven u altijd een eerlijk advies, dat betekent soms ook dat wij nee moeten zeggen.

Kwaliteit, daar staan we voor. Wij geloven in onze producten en diensten.

Doorvragen zorgt ervoor dat we in staat zijn de ‘vraag achter de vraag’ duidelijk te krijgen.

Missie & Visie

Wij werken dagelijks aan onze missie om het gebruik van ICT eenvoudig, leuk en aantrekkelijk te maken.

Dit doen wij samen met onze klant. Een computer kopen/verkopen kan iedereen, maar ervoor zorgen dat deze echt goed en prettig werkt is minder eenvoudig. Goed werkende ICT heeft niet alleen te maken met goede hardware of software maar ook met de manier waarop mensen ermee werken. Die combinatie, dat is waar wij goed in zijn en waar we ons in willen blijven ontwikkelen.

Achtergrond

Wilt u ons nog beter leren kennen, kijk dan ook bij geschiedenis. Indien u op zoek bent naar een leuke baan of een nieuwe uitdaging, kijk dan op onze werken bij SIJN pagina. Wij zijn altijd op zoek naar talenten om ons team mee te versterken.